DRUMUL TAU SPRE EXCELENTA

Sprijinim dezvoltarea oamenilor, afacerilor si a comunitatilor printr-o abordare inovativa, interventii integrate si servicii personalizate

Ai acces la o comunitate orientata spre valorificarea potentialului fiecarui individ si cresterea sanatoasa a afacerilor si comunitatilor

ALEGE UN DRUM

OAMENI

Accesezi de fiecare data alaturi de INOVATRIUM perspective noi de dezvoltare personala si profesionala! Suntem parte a vietii a peste 10000 de persoane si familii din Romania care au reusit sa-si modeleze propria existenta.
Oferim o gama larga si foarte specifica de servicii de dezvoltare personala, psihoterapie si construim experiente relevante de dezvoltare de noi competente pentru o piata a muncii a viitorului.

AFACERI

Creem oportunitati pentru afaceri de peste 15 ani! Sprijinim antreprenoriatul in toate etapele cheie pentru reusita afacerii tale, de la idee si pana la dezvoltarea de noi produse/ servicii. Suntem parte a reusitei a peste 50 de afaceri din Regiunea Vest si a experientei antreprenoriale a peste 1500 de persoane din Europa.
Oferim cele mai relevante programe experientiale de pe piata, care alaturi de serviciile de sprijinire a mediului de afaceri, au contribuit la cresterea competitivitatii la nivel regional.

COMUNITĂȚI

In continuare dam startul celor mai semnificative schimbari de paradigma! Fiecare dintre noi face parte dintr-un sistem cu specificatii unice si in cadrul caruia detine un rol semnificativ.
Valorificam potentialul fiecaruia de dezvoltare si generam premisele pentru obtinerea celor mai bune rezultate. In tot acest proces, mentinem in centrul preocuparilor noastre OMUL si respectarea drepturilor si integritatii fiecarei persoane parte a comunitatii.

Exploreaza simplu si rapid ce solutie raspunde cel mai bine nevoilor tale!

Ofera-ti contextul cel mai potrivit pentru propria evolutie si afla cum impreuna putem genera schimbarea pe care o dorim!

PROIECTE

In cei peste 20 de ani de activitate am dezvoltat peste 80 de proiecte cu finantare nerambursabila implementate la nivel local, national si international, atragand peste 15 milioane de euro pentru dezvoltarea comunitatilor locale, nationale si internationale.  Am oferit solutii inovative de crestere a calitatii vietii persoanelor vulnerabile, dezvoltare a mediului de afaceri si a forumurilor de conducere publice si private. Am dezvoltat produse unice de formare si evaluare si am urmarit impactul acestora in performanta profesionala si in evolutia in cariera, fiind constant preocupati de calitatea serviciilor si evaluarea impactului masurilor intreprinse la nivel individual, organizational si comunitar.

Solicita portofoliul nostru de proiecte aici.

Lista achizitii pentru proiectele in curs aici.

Competitia de organizare a planurilor de afaceri – proiect „Succes în carieră pentru TINEri!” ID 150095 – metodologie şi anexe aici.

Competitia de organizare a planurilor de afaceri – proiect „Femei – lidere de astăzi. Pacea de mâine” – metodologie şi anexe aici.

REZULTATE

OAMENI

 • peste 700 de tineri participanti la programe informale de invatare (voluntariat, stagii de practica, schimb de experienta) derulate la nivel national si international (Europa, Asia, Africa)
 • peste 3000 de persoane din Romania formate si certificate in cadrul a peste 10 programe de formare acreditate de tip specializare, perfectionare, initiere si calificare
 • peste 4000 de persoane care au experimentat direct noi contexte de invatare experientiala in cadrul programelor de formare si dezvoltare personala si profesionala
 • peste 5000 de femei victime ale violentei in familie si abuzului sexual sprijinite si asistate pentru a iesi din starea de vulnerabilitate

AFACERI

 • peste 500 de persoane din Romania participante la programe de formare antreprenoriala acreditate
 • peste 60 de afaceri spriinite in vederea infiintarii
 • peste 55 de afaceri finantate
 • peste 1,5 mil euro investitie in finantarea start-up-urilor din Romania
 • 4 competitii de finantare a planurilor de afaceri organizate si derulate
 • 1 scoala de vara a tinerilor antreprenori din Regiunea de Vest
 • peste 400 de afaceri din Romania (microintreprinderi, intreprinderi mici, mijlocii si mari) beneficiare de consultanta in afaceri, diagnoza organizationala si atragere de finantari

COMUNITĂȚI

 • Reteaua Nationala a Femeilor Manager cu peste 1200 de femei din Romania care au dobandit calificarea de Manager prin programul Scoala Nationala a Femeilor Manager.
 • Comunitatea “Dezvoltam comuna Frumusica” cu peste 630 de persoane din comunitățile marginalizate beneficiare de masuri de ocupare, dezvoltare antreprenoriala si intervenții integrate inovative.
 • Reteaua Nationala a experţilor mass-media în domeniul egalităţii de şanse şi de gen cu peste 336 de jurnalisti
 • Comunitatea IMMPact Vest cu peste 350 de antreprenori si persoane interesate de antreprenoriat din Regiunea de Vest
 • Forumul Local de Conducere pentru sustinerea diversitatii de gen pe funcții de conducere prin învățare și colaborare