Termeni și condiții

Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale de mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții, care stau la baza contractului dintre ASOCIATIA  INOVATRIUM și dumneavoastră.

Platforma ONLINE INOVATRIUM este deținută de către ASOCIATIA INOVATRIUM, cu sediul in Timisoara, STR. 1 DECEMBRIE NR. 69, cod fiscal 12917717, judetul Timis, email  office@inovatrium.ro.

Pentru facilitarea transmiterii informațiilor, vom avea în vederea utilizarea termenului de „ASOCIATIE” pentru a ne referi la ASOCIATIA INOVATRIUM, respectiv termenul„site” pentru a ne referi la Platforma ONLINE INOVATRIUM.

1. Ce este Platforma ONLINE INOVATRIUM.

Platforma ONLINE INOVATRIUM este o platformă creată pentru facilitarea accesului online al publicului larg la programele / cursurile organizate de ASOCIATIE precum  și la materiale educaționale / informative pe diverse domenii de activitate.

ASOCIATIA va întreprinde toate acțiunile necesare pentru a pune la dispoziție clienților materiale cât mai calitative, actuale și relevante domeniului care face obiectul cursului. 

În acest scop și pentru a asigura o gestionare eficientă a materialelor de pe site, ASOCIATIA își rezervă dreptul de a elimina materialele care nu mai prezintă interes, care au fost înlocuite cu materiale actualizate, care nu vor mai atinge un anumit standard calitativ, care din orice alte asemenea motive vor fi considerate neoportune ori pentru care a expirat dreptul de difuzare negociat cu experții creatori de cursuri. Prin urmare, ASOCIATIA nu garantează menținerea constantă a tuturor materialelor pe Platforma ONLINE INOVATRIUM.

Înaintea ștergerii unui curs, Platforma ONLINE INOVATRIUM va comunica clienților acest aspect prin intermediul canalelor de comunicare email și/sau grupuri de Facebook și va oferi o perioadă de grație de la prima comunicare și până la eliminarea conținutului în cauză.  

Serviciile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv cele aferente domeniilor de activitate prezentate pe prima pagină a site-ului. Vă rugăm să aveti in vedere faptul că serviciile pe care le puteți accesa prin intermediul site-ului nu reprezintă consultanță fiscală, contabilă, juridică sau altele asemenea și nu înlocuiesc serviciile de specialitate din astfel de domenii recomandate pentru orice antreprenor.

2. Condiții pentru utilizarea site-ului

Pentru a putea accesa produsele și serviciile puse la dispoziție prin intermediul site-ului, trebuie să vă creați un cont personal pe site. În acest scop, vă rugăm să utilizați butonul „Creeaza un cont” de pe pagina principală a site-ului și să parcurgeți în mod adecvat pașii necesari în vederea creării contului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate. 

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un cont de utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane. 

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora. 

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare produse/servicii existente pe site, pentru evaluarea și pentru recomandarea serviciilor noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului. 

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut. 

Ne rezervăm dreptul de a desființa site-ul fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Ne rezervăm dreptul de a ne stabili în mod liber relațiile de colaborare cu persoanele specializate care vor participa la crearea diverselor materiale de pe site și nu ne asumăm faptul că aceste persoane vor avea o prezență constantă pe site.

3. Cum devii utilizator al site-ului

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării. 

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola, numărul de telefon, statutul profesional și regiunea. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veți fi la curent cu activitatea noastră pe site. 

Odată înregistrați, veți avea posibilitatea să achiziționați diverse produse și servicii prezentate pe site, sau diferite cursuri și materiale educaționale.

După achiziționarea produselor în format digital și înregistrarea cu succes a plăţii acestora:

  • In cazul în care aveţi cont pe platformă: veți putea accesa produsele astfel achiziționate direct din contul dumneavoastră.
  • In cazul în care nu aveţi un cont pe platformă: veţi primi pe email datele de acces şi informaţii privind paşii de accesare.
  • Termenul de acces la produsele în format online/digital este comunicat pe site în descrierea fiecărui produs/serviciu, în secţiunea Descrierea produsului.
  • După achiziționarea produselor și inregistrarea cu succes a platii acestora, veți putea accesa produsele astfel achiziționate direct din contul dumneavoastră în termenul comunicat în descrierea produsului.

Menționăm că aveți posibilitatea achiziționării produselor existente pe site pentru a le oferi cadou altor persoane. În acest sens, tot ce trebuie să faceți este ca, la momentul plasări comenzii să introduceți e-mailul persoanei căreia doriți să îi achiziționați produsele disponibile pe site.  În urma plasării comenzii, ASOCIATIA va transmite o invitație persoanei căreia doriți să îi oferiți produsele în vederea creării unui cont pe platforma, Ulterior creării contului, cadoul dvs. se va regăsi la secțiunea contul meu al respectivei persoane.

Vă informăm că persoana căreia doriți să îi achiziționați produsele disponibile pe site are la dispoziție un termen de maxim 30 de zile în vederea creării contului pe platformă și acceptării cadoului. În cazul în care persoana căreia doriți să îi achiziționați produsele nu acceptă invitația de a-și crea contul pe platformă în termenul precizat, aceasta va pierde dreptul de a beneficia de produsele achiziționate, ASOCIATIA neavând obligația de a oferi nici un fel de despăgubire respectivei persoane sau dvs.

Prin introducerea adresei de e-mail a persoanei căreia doriți să îi oferiți cadou produsele de pe site, vă asumați întreaga răspundere cu privire la validitatea respectivei adrese de e-mail și la dreptul dvs. de a ne furniza adresa de e-mail în scopul prelucrării acesteia pentru comunicarea invitației creării contului pe Platformă. Vă aducem la cunoștință că ASOCIATIA va utiliza adresa de e-mail a persoanei căreia doriți să îi oferiți cadou produsele de pe site exclusiv în scopul comunicării invitație și nu își asumă niciun fel de răspundere cu privire la consimțământul persoanei respective de a i se prelucra adresa de e-mail, aceasta fiind responsabilitatea dvs. exclusivă.

4. Plata si facturarea

Se poate efectua plata on line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (incusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comison suplimenatr pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Plati Online. Siguranta informatiilor dumneavoastra este garantata de faptul ca Plati Online nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs ci le trimite criptat pe o cnexiune securizata catre banca procesoare, In acest fel informatiile dvs sunt in siguranta. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.

Prețurile afișate pe site, la fiecare  produs în parte, nu includ valoarea TVA, care se va adăuga la valoarea produselor în condițiile legii fiscale, daca situatia o va impune.

Plata produselor se efectuează în lei și se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

– plata cu cardul, direct de pe site, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

– prin transfer bancar catre IBAN: RO26INGB0002001159538991, numele bancii: ING BANK, firma titulara cont bancar: ASOCIATIA INOVATRIUM

Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele Inovatrium.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății în niciuna dintre modalitățile de plată prezentate mai sus. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul selectării produsului dorit, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de achiziționare a produselor.

ASOCIATIA va emite Clientului o factură fiscală pentru produsele achiziționate de pe site, scop în care Clientul va furniza toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

5. Garanția și dreptul de retragere

ASOCIATIA acordă garanții speciale pentru serviciile oferite prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa office@inovatrium.ro. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii. 

Oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 14 de zile de la asigurarea accesului pe site şi parcurgerea a mai puţin de 35% din conţinutul pachetului, nu sunteți satisfăcut de serviciile noaste, vă puteți retrage din Contract și primiți banii înapoi, urmând a vi se șterge contul de acces la site. 

Dreptul de retragere din contract operează în termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data înregistrării pe site și poate fi folosit o singură dată. Mai exact, nu permitem crearea de conturi succesive, cu retrageri succesive și returnarea costului serviciului în favoarea aceluiași utilizator. Țineți cont de faptul că site ul nostru este un site de servicii, existente pe site la momentul la care vă înrolați, iar potrivit art. 16 lit. a) din OUG 34/2014, actualizată, sunt exceptate de la dreptul de retragere contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist. În cazul în care doriți să apelați la dreptul de retragere, nu trebuie decât să ne comunicați intenția dumneavoastră neechivocă prin email la office@inovatrium.ro. Vă rugăm să ne comunicați datele dumneavoastră complete, tipul abonamentelor la care doriți să renunțați și prețul acestora, precum și, dacă optați pentru modalitatea de rambursare a sumei plătite în cont, datele de cont în care doriți să vi se ramburseze suma plătită. 

În cel mai scurt timp, veți primi prin email o confirmare a înregistrării cererii dumneavoastră de retragere. Cererea de retragere va fi primită numai dacă respectați termenul de 14 zile calendaristice de la data înregistrării . 

Totodată, garanția și implicit, cererea de retragere, vor fi admise doar în ipoteza în care nu ați mai înregistrat nicio cerere în acest sens pe site.

Optarea pentru retragerea de pe site implică ștergerea contului de acces.

Dupa anularea unei tranzaciti prin card, banca emitenta va debloca suma in contul clientului in termen de 1-30 zie in functie de politica acesteia.

6. Răspundere și Limitări

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului. 

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul. 

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online. 

ASOCIATIA nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe site sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site. 

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru. 

Nu suntem responsabili pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți. 

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

7. Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@inovatrium.ro.

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare. 

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

8. Proprietate intelectuală

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse pe site sunt proprietatea exclusivă a AOCIATIEI.  Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către ASOCIATIE. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane parola dvs. de acces.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Politica de protecție a datelor” de pe site-ul nostru.

10. Forța majoră

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți. 

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5 (cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

11. Legea aplicabilă

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Timisoara.

12. Dispoziții finale

Acest site este deținut de către Asociatia INOVATRIUM, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site. 

Asociatia INOVATRIUM are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site. 

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.  Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.